Shpërndaje lajmin

Prokurori Afrim Shehu i Prokurorisë së Tiranës po përballet të hënën më 13 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Pamela Qirko dhe Alma Faskaj. Afrim Shehu ka punuar si oficer i Policisë Gjyqësore dhe si avokat përpara se të emërohej […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *