Shpërndaje lajmin

Prokurori i Shkodrës, Agron Bushati do të përballet të mërkurën më 27 shtator me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Suela Zhegu dhe Genta Tafa Bungo. Agron Bushati e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 2001 dhe punon prej […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *