Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja Antonela Prendi e Gjykatës së Tiranës do të përballet të enjten më 26 janar me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Firdes Shuli, Xhensila Pine dhe Olsi Komici. Antonela Prendi përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2005 dhe punon prej asaj […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *