Shpërndaje lajmin

Gjyqtari Arben Kostandini i Gjykatës së Tiranës do të përballet të enjten më 9 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Firdes Shuli dhe Olsi Komici. Arben Kostandini e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1993. Ai punon […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *