Skeda e pasurisë së deklaruar – Aurel Arapi – Gjykata e Kurbinit

Shpërndaje lajmin

Gjyqtari i Gjykatës së Kurbinit, Aurel Arapi do të përballet të mërkurën në mëngjes me gjetjet e Komisionit të Pavaruar të Kualfikimit në seancë dëgjimore publike. Trupa gjykuese e KPK-së që ka bërë rivlerësimin e Arapit përbëhet nga Valbona Sanxhaktari, Lulzim Hamitaj dhe Genta Tafa (Bungo). Arapi e ka filluar karrierën në vitin 2013 në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.