Shpërndaje lajmin

Prokurori Edmond Koloshi i Prokurorisë së Durrësit do të përballet të hënën më 13 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Olsi Komici, Valbona Sanxhaktari dhe Firdes Shuli. Edmond Koloshi e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 2003 dhe ka […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *