Skeda e pasurisë së deklaruar – Elsa Kareçi – Prokuroria e Tiranës

Shpërndaje lajmin

Prokurorja Elsa Kareçi e Prokurorisë së Rrethit Tiranë do të përballet të martën më 12 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Suela Zhegu, Brunilda Bekteshi dhe Firdes Shuli. Elsa Kareçi përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2004 dhe u emërua […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.