Shpërndaje lajmin

Prokurorja Flora Çela e Prokurorisë së Vlorës do të përballet të enjten më 12 tetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Etleda Çiftja dhe Lulzim Hamitaj. Flora Çela përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2008 dhe punon prej asaj […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *