Skeda e pasurisë së deklaruar – Gentiana Muçaj – Gjykata Administrative e Tiranës

Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja Gentiana Muçaj nga Gjykata Administrative e Tiranës do të përballet të mërkurën më 8 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Pamela Qirko dhe Brunilda Bekteshi. Gentiana Muçaj i përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2002 dhe punoi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *