Skeda e pasurisë së deklaruar – Gjergji Tako – Prokuroria e Tiranës

Shpërndaje lajmin

Prokurori i Prokurorisë së Tiranës, Gjergji Tako do të përballet të mërkurën më 27 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Pamela Qirko, Roland Ilia dhe Etleda Çiftja. Gjergji Tako përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2004 dhe u emërua si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.