Shpërndaje lajmin

Hyrjet Lamaj, prokuror në Prokurorinë e Vlorës, do të përballet të mërkurën më 24 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Genta Tafa Bungo, Lulzim Hamitaj dhe Valbona Sanxhaktari. Hyrjet Lamaj e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si oficer i policisë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *