Skeda e pasurisë së deklaruar – Hysni Mulaj –Prokuroria e Tiranës

Shpërndaje lajmin

Prokurori Hysni Mulaj i Prokurorisë së Tiranës do të përballet të premten më 25 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Firdes Shuli dhe Suela Zhegu. Hysni Mulaj e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1997. Ai ka […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.