Shpërndaje lajmin

Ndihmësja ligjore e Gjykatës së Lartë, Laureta Nezaj u përball të mërkurën më 3 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut u krye nga Olsi Komici, Brunilda Bekteshi dhe Suela Zhegu. Laureta Nezaj është emëruar ndihmëse ligjore në Gjykatën e Lartë në vitin 2013 dhe punon prej një dekade në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *