Skeda e pasurisë së deklaruar – Lazer Sallaku – Gjykata e Tiranës

0
Shpërndaje lajmin

Lazer Sallaku, gjyqtar pranë Gjykatës së Tiranës, do të përballet të mërkurën më 24 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Pamela Qirko, Roland Ilia dhe Brunilda Bekteshi. Lazer Sallaku ka punuar si avokat përpara se të niste karrierën në sistemin e drejtësisë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *