Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja Majlinda Dogga e Gjykatës së Tiranës do të përballet të hënën më 12 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Suela Zhegu, Alma Faskaj dhe Etleda Çiftja. Majlinda Dogga e ka filluar karrierën e saj në sistemin e drejtësisë në vitin 1995 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *