Skeda e pasurisë së deklaruar – Markelian Koça – Gjykata e Durrësit

Shpërndaje lajmin

Gjyqtari Markelian Koça i Gjykatës së Durrësit do të përballet të hënën më 21 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Suela Zhegu, Pamela Qirko dhe Xhensila Pine. Markelian Koça e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë si ndihmësgjyqtar dhe prej vitit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *