Skeda e pasurisë së deklaruar – Matilda Shalla – Gjykata e Fierit

Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja Matilda Shalla e Gjykatës së Fierit do të përballet të martën më 26 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Etleda Çiftja, Roland Ilia dhe Pamela Qirko. Matilda Shalla përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2008 dhe punoi fillimisht si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.