Shpërndaje lajmin

Prokurorja Mirela Kapo do të përballet të hënën më 21 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Pamela Qirko dhe Alma Faskaj. Mirela Kapo mban aktualisht pozicionin e këshilltares në kabinetin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë. Ajo është diplomuar për […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *