Shpërndaje lajmin

Mirela Mishgjoni, gjyqtare pranë Gjykatës së Vlorës, do të përballet të mërkurën më 3 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga Xhensila Pine, Pamela Qirko dhe Alma Faskaj. Mirela Mishgjoni ka punuar si gjyqtare në vitet 1995-2002 dhe më pas është larguar për të punuar si avokate. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *