Shpërndaje lajmin

Ornela Xhembulla, ish-ndihmëse ligjore në Prokurorinë e Përgjithshme do të përballet të hënën më 20 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Valbona Sanxhaktari, Pamela Qirko dhe Alma Faskaj. Ornela Xhembulla ka punuar si ndihmëse ligjore pranë Prokurorisë së Përgjithshme. Analiza e pasurisë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *