Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja Rexhina Merlika e Gjykatës së Tiranës do të përballet të enjten më 9 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Pamela Qirko dhe Roland Ilia. Rexhina Merlika e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1994 dhe ka […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *