Skeda e pasurisë së deklaruar – Robert Kote – Prokuroria e Tiranës

Shpërndaje lajmin

Prokurori Robert Kote i Prokurorisë së Tiranës do të përballet të mërkurën më 14 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Lulzim Hamitaj, Genta Tafa Bungo dhe Valbona Sanxhaktari. Robert Kote e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1989. Ai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *