Skeda e pasurisë së deklaruar – Saimir Bahiti– Prokuroria e Shkodrës

Shpërndaje lajmin

Prokurori i Prokurorisë së Shkodrës, Saimir Bahiti do të përballet të martën më 10 janar me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Suela Zhegu dhe Firdes Shuli. Saimir Bahiti përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2008 dhe e kreu stazhin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *