Shpërndaje lajmin

Gjyqtari Sami Ujkashi i Gjykatës së Kukësit do të përballet të martën më 25 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Firdes Shuli, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. Sami Ujkashi e nisi karrierën në sistemin e drejtësisë si avokat, ndërsa në vitin 2010 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *