Shpërndaje lajmin

Gjyqtari Sokol Shehu i Gjykatës së Shkodrës u përball të enjten më 9 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Genta Tafa Bungo dhe Suela Zhegu. Sokol Shehu përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2012 dhe punoi fillimisht si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *