Shpërndaje lajmin

Prokurorja Suela Salavaçi e Prokurorisë së Tiranës do të përballet të martën më 26 shtator me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Etleda Çiftja dhe Suela Zhegu. Suela Salavaçi e nisi karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 2003 si prokurore në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *