Skeda e pasurisë së deklaruar – Taulant Banushi – Gjykata e Fierit

Shpërndaje lajmin

Gjyqtari i Gjykatës së Fierit, Taulant Banushi do të përballet të hënën më 28 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Etleda Çiftja dhe Pamela Qirko. Taulant Banushi përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2004 dhe pas një periudhë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.