Skema 1.2 milionë euro, arrestohet zyrtari i lartë i Ministrisë së Financave

Shpërndaje lajmin

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Financave, Arlind Gjokuta, drejtori i shërbimeve mbështetëse në këtë institucion, Fatmir Hoxha dhe përmbaruesi gjyqësor privat, Alban Ruli u arrestuan me urdhër të gjykatës të mërkurën, nën akuzën e krijimit të një skeme për të vjedhur nga buxheti i shtetit një vlerë prej 145.8 milionë lekësh, që deri tani […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *