Socialistët pa qëndrim për dy deputetët e PS-së të ‘mbështetur’ nga Aqif Rakipi

0
Shpërndaje lajmin

Grupi parlamentar socialist pritet që të marrë një vendim politik në lidhje me të paktën dy mandate deputetësh të fituara nga ndikimi i drejtpërdrejtë i Aqif Rakipit në fushatë, i cili përshkruhet nga SHBA si një ish-deputet “famëkeq” me ndikim të dëmshëm dhe destabilizues në proceset politike në Shqipëri. Djali i tij, Ornaldo Rakipi dhe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *