Socialistët synojnë të mbajnë Skënder Gjinushin kryetar të përjetshëm të Akademisë së Shkencave

Shpërndaje lajmin

Deputetët socialistë Ismet Beqiraj dhe Petro Koçi propozuan së fundmi në Kuvendin e Shqipërisë një ndryshim tjetër ligjor për Akademinë e Shkencave, ndryshimi i tretë në më pak se katër vjet, duke i hapur rrugën rizgjedhjes së kryetarit aktual Skënder Gjinushi për një mandat të dytë. Propozimi thotë se termi “por jo radhazi” në ligjin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *