SONDAZH/ Beteja për Lezhën, bashkinë e fiton Pjerin Ndreu apo Pashk Gjoni?

0
Shpërndaje lajmin

AlbEu ka hapur sondazhin për 61 bashkitë e vendit duke vënë përballë kandidatët sipas regjistrimit që ka bërë KQZ.
Jepni pëlqimin tuaj: Kush fiton në Lezhë?
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.
Në këtë sondazh do të kenë mundësi që lexuesit të japin pëlqimin e tyre për kandidatin e preferuar.
FUTU KËTU TE FAQJA KRYESORE E SONDAZHIT
Secili prej lexuesve do të ketë mundësi të votojë vetëm një herë në sondazh gjatë një javë.
Sondazhi do të mbyllet në fund të javës dhe rezultatet do të bëhen publike të dielën, për t’u rihapur sërish të henën e javës pasardhëse. /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *