Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Byshra arrin të shpëtojë, Ejlyl dhe Kader bien në dorë të Kemalit

Share

Kemal telefonon Ejlylin por telefonin e kap Serkan. Ejlyl humb shansin për t’i folur Kemalit e për të shpëtuar Byshrën dhe qorton Serkanin. Ejlyl përzë Serkanin nga shtëpia. Kemal telefonon sërish dhe Ejlyl i lutet të marrë atë në vend të Byshrës.

Kemal i jep një shans të dytë Ejlylit me kusht që ajo të shkojë vetëm. Kader nuk e lë Ejlylin vetëm dhe i shkon nga pas. Ejlyl dhe Kader përballen me Kemalin.

Ky i fundit i kërcënon me pistoletë. Ejlyl shpëton Byshrën dhe dorëzohet tek Kemal. Ky i fundit mban peng edhe Kaderin. Zehra shkon në shtëpinë e Songylit dhe Gynejit dhe u merr të gjitha ushqimet./ CNA.al


Share

Komente