Shpërndaje lajmin

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton se po zhvillohen zgjedhjet për Kryetar të PD në 2 degë.
Kandidatët për Kryetar dhe qendrat e votimit sipas degëve janë si më poshtë vijon:
PD Bulqizë:
Fatos Jaho Hoxha
Shaqir Mislaf Manjani
Qendra e Votimit: Kinemaja e qytetit
PD Himarë:
Afrovita Dhimojani
Alketa Kiço Simo
Marin Panajot Suli
Qendra e Votimit: Zyra e PD Himarë
Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale fton të gjithë anëtarët e PD të degëve të sipërpërmendura të bëhen pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të degës së tyre sipas parimit “një anëtar një votë”, për një Parti Demokratike më të bashkuar, më të fortë e më të hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *