Sot zviceranët protestojnë kundër rritjes së çmimeve

0
Shpërndaje lajmin

Sindikatat, partitë politike dhe shoqatat e ndryshme po organizojnë një tubim masiv në Bernë sot, për të demonstruar kundër rritjes së qirave dhe primeve të kujdesit shëndetësor, si dhe uljes së fuqisë blerëse dhe pagave që nuk po rriten për të kompensuar inflacionin, përcjell albinfo.ch.
Qëllimi i tyre, sipas organizatorëve, është të dërgojnë një mesazh të qartë tek autoritetet në Bernë.
Trenat specialë janë marrë me qira nga organizatorët për të sjellë demonstrues nga të gjitha pjesët e Zvicrës në Bernë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *