Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme njoftoi të martën se kishte vendosur në sekuestro pasuri me vlerë 3 milion euro në pronësi të Oltion Bistri, ish- shefi i Drejtorisë së Forcës Operacionale, i arrestuar më herët me akuzën e pjesëmarrjes në një organizatë kriminale dhe familjarëve të tij. Bistri, i cili u arrestua në korrik të vitit që […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *