Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, SPAK njoftoi të shtunën më 16 shtator përfundimin e hetimeve dhe dërgimin për gjykim të drejtuesve kryesorë të Bashkisë së Bulqizës, përfshirë ish- kryetarin socialist Lefter Alla, të cilët akuzohen për aferë kurruptive në një tender me vlerë afro 2.8 milionë euro, që synonte të rinovonte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *