SPAK shënon rekorde në zvarritjen e hetimeve të korrupsionit në nivel të lartë

Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK u themelua më 23 dhjetor 2019 dhe një numër i shumtë kallëzimesh penale për abuzime me fondet publike dhe shpërdorim detyre mbërriti që në ditët e para pranë këtij institucioni të ri të drejtësisë – i krijuar me qëllim hetimin e korrupsionit në nivelet e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *