Shpërndaje lajmin

Gjykimi i çështjes penale në ngarkim të ish-gjyqtarit të Gjykatës së Lartë, Shkëlzen Selimi për deklarim të rremë të pasurisë, u zhvillua mes debatesh dhe kontestimesh në seancën e të premtes, që zgjati për rreth dy orë e gjysmë. Prokurorja e çështjes, Doloreza Musabelliu paraqiti si prova dy akt-ekspertime të pasurisë së ish-gjyqtarit Selimi, ku […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *