SPAK thotë se ish-kryeprokurori Llalla është ende në proces ekstradimi në Itali

Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK i tha BIRN se procesi i ekstradimit të ish-prokurorit të Përgjithshëm, Adriatik Llalla, është ende në vazhdim në Itali dhe se nuk ka një refuzim të kërkesës së Shqipërisë për ekstradimin e tij. “Autoritetet italiane kanë konfirmuar se procesi gjyqësor me objekt ekstradimin e shtetasit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *