Spartak Dobi: Do të shesë shtëpinë për të nxjerrë djalin nga burgu

Shpërndaje lajmin

Spartak Dobi, bashkëshorti i Rozeta Dobit, sanitares e cila kishte vjedhur së bashku me të birin Havier Dobi, qindra mjëra euro në banesat e zyrtarëve ku pastronte në kryeqytet, ka dhënë një tjetër  intervistë për Euronews Albania ku thotë se do të shes shtëpinë për të nxjerrë të birin nga burgu.
“Djali punonte taksist, do shes shtëpinë që të nxjerr djalin. Do marr një shtëpi me qera vetë, se e kam një shtëpi te pazari i ri dhe më ndihmon ai italiani me para, më jep 1 mijë euro në muaj. Nuk është se kemi qenë keq nga lekët”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *