Studentët e mjekësisë ndërpresin bojkotin, pasi rektorati pranoi të presë vendimin e Gjykatës Kushtetuese

0
Shpërndaje lajmin

Studentët e mjekësisë ndërprenë të hënën pas një muaji bojkotin e vitit akademik, pasi rektori i Universitetit të Mjekësisë ka pranuar kërkesat e tyre të shprehura gjatë protestave dhe ka pezulluar zbatimin e ligjit që i detyron të nënshkruaj kontrata pune deri në vendimmarrjen e Gjykatës Kushtetuese. Studentët kanë paditur ligjin e miratuar në Parlament […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *