Studentët në harresë: Bursat studentore vonohen me muaj të tërë

Shpërndaje lajmin

Paraditen e së mërkurës, organizata “Qëndresa Qytetare” zhvilloi një tryezë të rrumbullakët me studentë të universiteteve publike në vend. Në këtë takim, përfaqësues të organizatës deklaruan se gjatë tri viteve të fundit, studentët  nuk i marrin në kohë fondet e bursave meritore dhe sociale që ata duhet të përfitojnë. Këto fonde depozitohen në llogaritë e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *