Studenti mbledh 30 mijë dollarë për bamirësi duke shpërndarë pica nga dritarja

Share

Gjatë vitit të kaluar, shumë restorante kanë zhvilluar mënyra unike për të siguruar ushqim për klientët ndërsa praktikojnë gjithashtu distancimin shoqëror. Një 27-vjeçar nga Filadelfia filloi të bënte pica dhe t’i shpërndante nga apartamenti si një mënyrë për të sjellë pak gëzim tek njerëzit në nevojë.

Muaj më vonë, kjo nismë e Ben Berman u shndërrua në një organizatë jo-fitimprurëse që ka mbledhur 30.000 dollarë për të ndihmuar në luftën kundër pasigurisë ushqimore dhe të pastrehëve në Filadelfia. Në vend të parave, Berman u kërkon njerëzve që në të bëjnë një donacion bamirësie.

Grad student raises $30,000 for charity by dropping pizzas out his window
“E kuptova që mund t’i bëja njerëzit të buzëqeshnin duke shpërndarë pica nga dritarja imem dhe kjo ishte ideja origjinale”, tha ai. Për të, kjo është një mënyrë që ushqimi të ketë një ndikim pozitiv në jetën e tij.


Share

Komente