Suedi: Florijeta Mulolli, inxhiniere dhe këshilltare e Presidentit në kompanin Ericsson

0
Shpërndaje lajmin

Florijeta Mulolli është shqiptarja nga Kosova, që tanimë është këshilltare e Presidentit dhe CEO në kompanin Ericsson, transmeton albinfo.ch.
Florijeta Mulolli është profil suksesi në Suedi e cila për vite me radhë ka vazhduar me suksese në drejtimin e saj, në Suedi.
Kohë më pare ajo është zgjedhur këshilltare e presidentit kryesor në njërën nga kompanitë më të mëdha në kryeqytetin suedez, në kompanin Ericsson.
Florijeta vjen nga Komuna e Podujevës, saktësisht nga fshati Shajkoc.
Ajo është shkolluar me tituj të lartë në Suedi, dhe ka treguar suksese të shkëlqyeshme në fushat e saj për teknologji.
Për më shumë Albinfo.ch  do të sjell profilin e saj më të hollësishëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *