Suela dhe Flavia çudisin me deklaratën për Saimirin

Share

Dy ndër vajzat e ‘Love Story’, Flavia dhe Suela, kanë dhënë një intervistë për ‘Daily Love Story’.

Konkurrentet kanë zbuluar më shumë nga karakteri dhe jeta e tyre, si dhe kanë gjetur një zgjidhje për Saimirin.

Suela tha se ka rënë dakord me Flavian që Saimirin do ‘e ndajnë’, një natë njëra dhe një natë tjetra.

Suela: Meqë kemi hyrë, kemi rënë dakord, kemi mirëkuptimin e njëra-tjetrës, kështu që një natë ti, një natë unë.

Flavia: Kur u ndamë këto na ranë!


Share

Komente