October 21, 2021

SWISS teston një certifikatë të re dixhitale të shëndetit

Shpërndaje lajmin

Transportuesi kryesor do të testojë funksionalitetin e kësaj zgjidhjeje të re dixhitale në formën e një portofoli që përmban vaksinimin dhe certifikatat e provës, transmeton albinfo.ch.

Nuk kërkon shkarkime të aplikacioneve dhe plotëson udhëzimet më të rrepta për mbrojtjen e të dhënave.

Kjo i lejon udhëtarët të ruajnë dhe të administrojnë në një portofol dixhital vaksinimin dhe certifikatat e tyre të testimit që transmetohen drejtpërdrejt në pajisjet e tyre të lëvizshme nga qendrat e provave dhe laboratorët e lidhur.

Në këtë mënyrë, udhëtarët mund të paraqesin linjat ajrore dhe autoritetet me prova se ata i plotësojnë kushtet për hyrje në vend, pa pasur nevojë të zbulojnë informacione të tjera shëndetësore, shkruan Thelocal.

Barkodi i koduar i sistemit të certifikimit gjithashtu do të përshpejtojë dhe do të optimizojë proceset përkatëse të aeroportit. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *