Taulant Banushi jep shpjegime për vendimet që i ka rrëzuar Apeli

Shpërndaje lajmin

Gjyqtari i Gjykatës së Fierit, Taulant Banushi u përball të hënën më 28 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për konstatimet në kriterin profesional, si dhe kundërshtoi një raport negativ për figurën. Në kriterin e pasurisë nuk u evidentuan probleme. Procesi i vetingut për gjyqtarin Banushi po […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.