Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar njoftoi se ka mbyllur hetimet dhe ka dërguar dosjen për gjykim për incineratorin e Elbasanit nën akuzën e korrupsionit aktiv e pasiv, abuzimit me detyrën dhe pastrimit të parave. Nën akuzë janë ish-ministrin Lefter Koka, ish-deputetin Alqi Bllako si dhe gjashtë zyrtarë të tjerë, si dhe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *