September 25, 2021

Të burgosurit marrin peng dy gardianë dhe i lirojnë në këmbim të 20 picave

Shpërndaje lajmin

Dy të dënuar për vrasje, morën peng dy gardianë në një burg të Suedisë. Ata i mbajtën peng për 9 orë, dhe më pas i lanë të lirë në këmbim të 20 picave. Fillimisht kishin kërkuar dhe një helikopter për t’u arratisur nga burgu.

Dy gardianët janë në gjendje të mirë shëndetësore, ndërsa dy të dënuarit po hetohen për rrëmbim personi./abcnews.al


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *