Të enjten fluturojnë mbi Shkup avionët F-16 të NATO-s

Share

Të enjten në Aeroportin e Shkupit dhe në hapësirën ajrore mbi kryeqytet, do të organizohen aktivitet për të demonstruar mënyrën e zbatimit të misionit të NATO-s për patrullim ajror mbi Maqedoninë e Veriut.

Gjatë këtij aktiviteti, publiku mund të njoftohet dhe të jetë dëshmitar i mënyrës se si zbatohet patrullimi ajror dhe po ashtu të njoftohet me avionët ushtarak të NATO-s si F-16 dhe AVAKS.

Me këtë ngjarje, do të shënohet edhe përfshirja e hapësirës ajrore të Republikës së Maqedonisë së Veriut në sistemin e NATO-s për patrullim ajror.

Komento

Recent Posts

 • *Anash
 • Aktualitet
 • droge
 • Itali
 • ndrangheta

Goditet banda shqiptare në Itali: Vepronte me bekimin e “Ndrangheta”-s

8 mins ago
 • Bota
 • Koronavirusi: çast pas çasti
 • lajme
 • masat
 • OBSH
 • shëndetësi
 • tri doza
 • vaksinat

Tri doza të vaksinës nuk kërkohen as nga OBSH-ja, vetëm në Kosovë

8 mins ago